nyillaszarocenter

Csökkentse kiadásait akár 20%-kal korszerű nyílászárók használatával! Energiatakarékossági szempontból kulcsfontosságú lehet a megfelelő nyílászáró alkalmazása. Előfeltétele a szakszerű beszerelés, illetve csere; a jövőben esetlegesen felmerülő problémák megelőzése érdekében!

Forduljon hozzánk bizalommal! Immáron 20 éves tapasztalattal segítünk Önnek, hogy az igényeinek megfelelő nyílászárót találjon. Kezdje a rezsicsökkentést a nyílászárók cseréjével!

Azt ajánljuk, amit mi is használunk!

Hogyan válasszunk nyílászárót?

Ha ablak illetve nyílászáró vásárlás előtt áll, akkor Önben is felmerült már a kérdés: műanyag ablak, alumínium ablak vagy fa ablak mellett döntsön? Műanyag, fa vagy alumínium nyílászáró a nyerő? Mindegyik típus rendelkezik előnyökkel, otthonra általában a hőszigetelt műanyag ablak a legjobb választás. A műanyag strapabírósága a legtöbb tulajdonost meggyőzi.

De miért is ajánljuk a műanyag ablak vásárlását?

Az általános elvárás a nyílászáróval, illetve adott esetben az ablakkal szemben a jó hőszigetelés, az időtállóság, tartósság, az esztétikailag megfelelő kinézet, és hogy lehetőleg minél kevesebb további törődést igényeljen. A szempontok figyelembe vételével biztosan állítható, hogy a műanyag ideális nyílászáró-alapanyag minden esetben. A nyílászáró választásnál elsődleges szempont a lakóhely adottságainak a figyelembe vétele. A panellakás esetében ajánlott a műanyag ablak használata. A minőségi anyagból készült pvc ablakok ugyanis jobban ellenállnak az időjárás káros hatásainak, mint a  fa ablakok. Az ablakok az emeletek számának növekedésével azonban jobban ki vannak téve az időjárás viszontagságainak, az eső, a szél a napsugárzás jobban igénybe veszik a külső felületeket. Ezt is figyelembe kell venni a jövőben felmerülő karbantartási munkák idejét és költségeit illetően. Kertes ház esetében is alkalmas a műanyag ablak használata, azonban ha a fa nyílászárók további karbantartása, ápolása nem okoz terhet, mi ezen ablakfajtákat is szívből ajánljuk. Legyártásukat pedig vállaljuk.

Leggyakoribb nyílászáró fajták

Műanyag nyílászárók, műanyag ablak

A műanyag ablak fejlesztését a 70-es években, Németországban kezdték meg. A műanyag nyílászárók jellemző tulajdonsága, hogy igen innovatívak. Az elmúlt években és az óta is folyamatosan fejlődésen mentek és mennek keresztül, a vásárlók hasznára. A pozitív változások között van, hogy megnövekedett az üvegek hőszigetelő hatása, a szerkezetek stabilabbak lettek, és erősebbek. Korunk igényeinek sokkal inkább megfelelnek, mint korábban! A modern műanyag ablak hőszigetelési képessége jobb és magasabb, a szárnyak vetemedése elkerülhető. A műanyag ablak kevés karbantartást és ápolást igényel, a fa ablakkal szemben, amit bizonyos időszakonként felület kezelni is kell. Ahol műanyag ablak kerül beszerelésre, ott a helyiség fűtési energiája csökken. A műanyag ablak ezért rendkívül energiatakarékos megoldás. A műanyag nyílászárók, és a műanyag ablak előnye az is, hogy sokféle üvegvastagsággal és formában gyártható le. Az új műanyag ablak kialakítása és formája változatosabb kivitelezést nyújt.

Egyszárnyú, kétszárnyú, háromszárnyú vagy akár fix műanyag ablak az, amit keres? Mi segítünk Önnek a választásban. Fontos figyelembe venni a szellőztetés mikéntjét, továbbá azt, hogy a műanyag ablak nyitott állapotban mennyire nyílik bele a szoba terébe. Sok esetben kisebb helyiségeknél érdemesebb a két-, vagy többszárnyú műanyag ablak mellett dönteni. Ismerkedjen meg műanyag ablak , ás műanyag nyílászáró választékunkkal!

A műanyag ablak élettartama fél évszázados!

Fa nyílászárók

Fa nyílászáróink is a fejlődés útjára léptek! A fa manapság újra reneszánszát éli. Ismételten közkedvelt nyílászárófajta lett a piacon. A jó minőség alapja, a kiváló alapanyag, és egyre jobb gyártási technológia. A faablakok különféle alapanyagokból, különféle  tömítési rendszerrel vannak ellátva.

Minőségi faablakaink a következő alapanyagokból készülnek: luc-, borovi- és vörösfenyő, meranti és tölgy fajtából. Professzionális kivitelezés, speciális vasalat, és speciális alumínium vízelvezető. Ez a fa nyílászárózóink tartósságának alapja. A fa ablakok üvegfelületei különféle osztásokkal és díszítésekkel is rendelhető. A fa ablakok élettartama a felületvédelemmel megnövelhető. Ezért a felületvédelem mindenképpen javasolt. A fa nyílászárók, fa ablakok felületeszelése viszont nagy szakmai tudást, és hozzáértést igényel. Kérjen tanácsot tőlünk!

A gondosan és kiváló minőségben legyártott, felületkezelt és beszerelt ablak otthonának minőségi bútora is egyben.

Alumínium nyílászárók

Alumínium nyílászáróink egyre nagyobb mértékben kerülnek előtérbe. Abban a szegmensben ahová ezek beépítésre kerülnek, fontos szempont a hőszigetelés, a nagy terhelhetőség és a tartósság.

Cserélje régi korszerűtlen nyílászáróit újra!

Kérjen részletes, ingyenes árajánlatot tőlünk az alábbi e-mail címen, vagy telefonszámon:

+36 30 9 344 654

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

CIKKEK - FONTOS TUDNIVALÓK

Közösség

  •  
     
    Tanácsadásért hívjon azonnal!
    +36309344654