nyillaszarocenter

Mielőtt a megrendelésről, döntünk alaposan tanulmányozzuk át az árajánlatot, hogy mindent tartalmaz-e! Sajnos nem egyszer előfordul, hogy aki nem figyel oda a részletekre, az később mélyen a pénztárcájába kell, hogy nyúljon, mert utólagos költségek merültek fel stb. (Jah.. a purhab, a szegőléc, az plusz költség stb...) Ekkor derül ki, hogy nem is ez volt a legolcsóbbárajánlat, sőt igy lehet, hogy a legdrágább lett! Sokszor találkozom olyan esetekkel, hogy csak részösszegeket olvassa el a megrendelő, nem veszi fegyelembe az aktuális kedvezményeket és nem számolja össze a végleges fizetni valót. Vagyis, hogy tulajdonképpen mennyit is kellene fizetni-e!

Az árajánlatainkban mindig minden költség tételesen fel van tüntetve, így a megrendelő nem érezheti félre vezetve magát! Az utólagos viták ezzel kizárásra kerülnek!

Azonban, ha valaki csak a végösszegre koncentrál akkor, ha összehasonlít két árajánlatot akkor mindkettöben ugyanazok a tételek szerpeljenek, különben a fennt leirt eset következhet be!

Itt azért megemlíteném a munka minőségét is melyet remélem mindenki számára érthető legkézenfoghatóbb példával mutatnék be:

A Trabant is autó és a Mercedes is az mindkettőnek van négy kereke, ajtajai, kormánya nem esik beléjük az eső azonban a különbséget zongorázni lehet. Nem csak esztétikailag, hanem felhasznált anyag minőségben. Ez igaz az ablakokra, a beszerelésükre valamint a felhasznált segédanyagokra is!

CIKKEK - FONTOS TUDNIVALÓK

Közösség

  •  
     
    Tanácsadásért hívjon azonnal!
    +36309344654