nyillaszarocenter

Nyilászáró

Hogyan lehet a legegyszerűbben meghatározni a nyílászáró nyitásirányát? Jobbos, vagy balos?

Ablakost keres? A környezete igen színes választékot kínál, és úton útfélen szembe jön Önnel egy ablakcsere akció, egy ablakos vállalkozás; és ott van Elek bácsi is, az ezermester, aki a redőnycserétől, a kertészkedésen át, az ablakfelújításig mindenhez ért. Vagy mégsem?

Előfordulhat, hogy első körben olcsónak tűnik egy munka, azonban később jön rá, hogy „jóval többe kerül ez Önnek”, mint gondolta. Ráadásul egy szakmailag kiváló munkát végző nyílászárós sem kér el a profin kivitelezett munkáért sokkal többet, mint amit a silány kivitelezésért Öntől elkérnek. Így járt egyik ügyfelem is. Kíváncsi rá hogyan? Tanulságos sztori az körültekintő választásról.

Gondolt már a nyílászárócserére?

Az Ön otthonában is jelen van a GOND, mely sosem jár egyedül? Ami ellen végtelen és haszontalan harcot folytat? Vagy mivel jelentéktelennek tűnik, nem is foglalkozik vele? A penész nem csak esztétikai probléma. Szabaduljon meg tőle egy életre! Mégis hogyan?

Hogyan ápoljam az új ablakaimat? Milyen karbantartási igénye van az ablakoknak?

Két részre kell bontani a kérdést, ablak alapanyag szerint, fa vagy műanyag. (alumínium személyes kérdések formájában emailben)

Kisfilmen mutatjuk be a rásült ablakfólia egyedülálló eltávolításának módszerét! Mindenképpen érdemes végig nézni!

Minden túlzás nélkül állíthatom, hogy a fenti mondat a szomorú valóságot tükrözi! Az általam ismeretlen ablakszerelő "kolléga" kettőezer forinttal adott olcsóbb árajánlatot, amit a gyanútlan, mit sem sejtő megrendelő örömmel el is fogadta. A fekete leves csak ezután jött...

Mostanában egyre többször kapom meg, hogy mások, a háromrétegű üveget ajándékba adják nem számolnak érte felárat!

Anyagi világban élünk! Ki az aki manapság csak úgy, ajándékba ad valamit valakinek, főleg ha az egy vadidegen ember?

Ha naivan gondolkodunk akkor még örülünk is neki, hogy milyen rendes kereskedővel hozott össze a sors. De inkább nézzünk körül a háromrétegű üvegek táján!

A címben foglalt ablakokról mielőtt megrendeljük, azért nem árt néhány dolgot tisztázni!

Az íves ablakok két csoportra oszthatóak, az egyik a felül fix, a másik a teljes íves nyíló felületű csoport.

Felül fix íves ablak

Ezekkel a műanyag nyílászárókkal igazából nincs is semmi probléma, mert a nyíló felület tulajdonképpen egy alap ablak, amely a tetején egy íves fix felső résszel van ellátva. Működésével nincsen gond!

ElsőElőző12KövetkezőUtolsó
1. oldal / 2

CIKKEK - FONTOS TUDNIVALÓK

Közösség

  •  
     
    Tanácsadásért hívjon azonnal!
    +36309344654